Този удобен инструмент улеснява събирането на паднали листа, почистването на пътеки и
още много други задачи. Какво е приложението и как да се възползвате максимално от въздушната метла?

 

Това е инструмент, с който се борави лесно и който изпълнява иначе трудоемки задачи (замества работа с гребло и метене). Той е от тези инструменти, които инстинктивно знаете как да използвате – насочвате и издухвате! Дори може да се държи с една ръка.

Предлагаме ви следните съвети:

         1. КЪДЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ВЪЗДУШНАТА МЕТЛА

 • Тревни площи
 • Тротоари
 • Алеи
 • В гаража 
 • Водосточни тръби
 • В близост до цветни лехи
 • Почистване на жив плет и храсти

КАКВО ПРАВИТЕ С ВЪЗДУШНАТА СИ МЕТЛА

 • Сухи, паднали листа и дребни клонки
 • Разпиляна почва и трева
 • Прясно натрупан сняг по колата, балкона алеите и пред гаража

  2. ИЗБЕРЕТЕ ПРАВИЛНАТА НАСТРОЙКА НА СКОРОСТТА

Мощният безчетков двигател осигурява голям и с висока скорост въздушен поток, но при много по-ниски нива на вибрации и много по-тихо от бензиновите еквиваленти. Въздушните метли на EGO могат да потрябват по всяко време на годината.

Благодарение на различните нива на скорост, които се променят интуитивно спрямо работата те се превръщат в един добър приятел и помощник.

НИСКА 

Ниската скорост и малкият обем на въздушния поток са идеални за деликатни зони в близост до цветни лехи, градински мебели, навеси/гаражи, езера и превозни средства.

Настройката за ниска скорост позволява да насочвате внимателно въздушния поток около препятствия, които иначе биха могли да бъдат застрашени или повредени.

ВИСОКА

Високата скорост и големият обем на въздушния поток ще помогнат за отстраняване на  мокри листа и други по тежки отпадъци. 

ТУРБО РЕЖИМ „BOOST“

Понякога се нуждаете от повече сила.

При модел- LB6002E например режимът „boost“ осигурява огромна скорост на въздуха от 1020 m3/h (192 км/ч в турбо режим) точно когато ви е необходима.

Това е усъвършенствана аеронавигационна технология, която управлява турбовентилатор, за да даде допълнителна мощност.

Обаче постоянната работа на машината при по-високи скорости ще изтощи по-бързо батерията. Добре е преценявате избраната скорост според задачите си за да пестите батерията.

Използването на уреда в турбо режим твърде дълго може да прегрее батерията и тя ще се изключи сама, за да се охлади – Турбо режимът е предназначен за по кратки задачи, например, когато се натъкнете на по-тежки отпадъци или мокри листа.

           3. РАБОТА И АКСЕСОАРИ

ТЕГЛО И РАБОТА

Някои въздушни метли са достатъчно леки, за да се използват с една ръка – моделът LB5301E тежи само 2,2 kg без батерия. Те са съвместими и с нашата раница EGO Power+, с която тежестта на батерията се премества на гърба Ви, за да не натоварва ръцете ви.

РАНИЦА ЗА БАТЕРИИ

По-тежките професионални модели, като например модела LB6002E, който тежи 5,7 kg без батерия, са проектирани с вградена раница (включена и в комплекта за намаляване на разходите).

Раницата наистина е от значение при дълго, непрекъснато  използване, например ако почиствате обществена зона.

ЗАКУПУВАНЕ НА ПРАВИЛНАТА ВЪЗДУШНА МЕТЛА С БАТЕРИЯ

Нашата гама от въздушни метли включва модели за домашна употреба (за градини и по-малки парцели) и такива, подходящи за професионална употреба (паркове, спортни площадки). Разгледайте пълната гама и научете повече за нашите гаранционни условия.

0
  0
  Количка
  Количката е празнаОбратно към магазина