Доставка

Изберете продукт(и) и го поставете в количката. След като сте приключили с пазаруването влезте в нея и попълнете данните за доставка или използвайте тези, който сте посочили при регистрацията си. В полето „Бележки към поръчката” можете да въведете допълнителна информация, която желаете да имаме предвид при обработването на поръчката.

Всяка направена от Вас електронна заявка или запитване се преглежда от наш сътрудник. Той ще се свърже с Вас на посочения телефон за потвърждение на поръчката Ви, до 24 часа през работни дни (или на следващия работен, при почивни дни). Ако до 5 работни дни не получите телефонно обаждане от наш служител за потвърждаване на поръчката, то моля свържете се с нас на посочените телефони за контакт или по електронната поща.

Как става доставката?

На сайта са въведени някои от водещите за страната куриерски фирми. След като завършите поръчката, избрате куриер, който ще достави поръчаните продукти на посочения адрес от Вас или да ги вземете в удобно време от офис на куриерска фирма. Ако никоя от изброените куриерски фирми не ви харесва, можете да напишете името на предпочитаната от вас така в поле „Специални инструкции“ и нашите колеги ще се опитат да изпълнят Вашите предпочитания.
Поръчки направени след 15:00 часа в работен ден и през целите почивни дни ще бъдат пускани с куриер на следващият работен ден.

Каква е стойността на доставката?

Стойността на доставката се изчислява автоматично, след като изберете желания от Вас куриер. Фирма ИНСТРА ООД има сключен договор с куриерските фирми за преференциални условия и цени за своите клиенти и Вие ще имате възможността да се възмолзвате от тях.

0
    0
    Количка
    Количката е празнаОбратно към магазина