МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИЯТ ИНСТРУМЕНТ С АКУМУЛАТОРНО ЗАХРАНВАНЕ, КОЙТО СЕ СПРАВЯ С НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ ГРАДИНАРСКИ ЗАДАЧИ

Като изберете един инструмент за най-често извършваните дейности, можете да спестите време, пари и място в бараката за инструменти.

КАКВО Е ГРАДИНСКИ MULTI-TOOL ИНСТРУМЕНТ?

Подобно на джобния Multi-tool, това е устройство, което ви позволява да изпълнявате различни задачи, без да се налага да използвате отделен инструмент всеки път.

И макар да не се побира в джоба ви, той е удобна и спестяваща време инвестиция за всеки професионален градинар (или запален любител).

Работи просто, като към задвижващата глава с акумулаторно захранване се свързват различни приставки, всяка от които е предназначена да извършва определена дейност в градината.

КАКВО ПРАВИ МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИЯТ ИНСТРУМЕНТ?

Градинският Multi-tool може да изпълнява редица задачи в зависимост от наличните приставки.

Просто сменяйки една с друга, можете да се справите с всяка от следните основни задачи:

ОФОРМЯНЕ НА ТРЕВНИ ПЛОЩИ

Там, където тревата се среща със стена или ограда, прецизността е от ключово значение, което означава, че се нуждаете от приставка, която може да достигне там, където вашата косачка не може.

Изберете приставката Тример с корда със значителна широчина на откоса и с корда, която е лесна за смяна и е много икономична като консуматив.

ОБКАНТВАНЕ НА ТРЕВНИТЕ ПЛОЩИ

Вниманието към детайлите е това, което отличава добрата от отличната тревна площ – и ако полагате допълнителни грижи за оформянето на краищата и ръбовете на пътеки, бордюри и лехи, резултатите наистина се виждат.

Струва си да инвестирате в Приставка за обкантване на трева, която оформя чист ръб покрай цветни лехи, зеленчукови площи или пътеки.

РЯЗАНЕ НА ХРАСТИ

Приставката за рязане на по-дебели треви и храсти, храсторез, е полезен инструмент, тъй като е идеална за гъста и жилава растителност, която може да запуши косачката.

И разбира се, тя помага да се разчисти пътят за по-детайлни довършителни работи с косачка и приставка за обкантване.

ОФОРМЯНЕ НА ЖИВ ПЛЕТ

Няма два еднакви живи плета и затова Приставката за оформяне на жив плет е от ключово значение за постигане на желаните резултати.

Към тази приставка може да добавите удължител, който ще помогне за справяне при по-висок жив плет, с 12 степени за настройка на ъгъла на рязане.

КАСТРЕНЕ НА КЛОНИ

Водещите на пазара днес Multi-tool триони за кастрене се справят не по-зле от самостоятелните верижни триони, като дори по-дебели клони не са проблем.

Изберете приставката Трион за кастрене за клони, която предлага добър контрол и баланс на изтегления инструмент, и ще може да поддържате дърветата си добре оформени и окастрени  през цялата година.

КОЙ ГРАДИНСКИ MULTI-TOOL ИНСТРУМЕНТ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩ ЗА МЕН?

Разбира се, има множество различни фактори, които трябва да вземете предвид, преди да замените старите си уреди само с един.

Освен очевидното качество инструмента, броя/вида на приставките и цената, трябва да вземете предвид и лекотата и удобството на използване.

Ако градината ви е голяма, захранването от електрическата мрежа може да се окаже неудобно, особено ако се налага да използвате удължители и да влачите електрически кабел след себе си.

Това обикновено принуждава някои градинари да изберат бензинови машини като по-гъвкава и универсална алтернатива.

Но при продължителна употреба някои бензинови мултифункционални инструменти могат да причинят дискомфорт поради прекомерни вибрации и шум, а миризмата след цял ден използване на бензинови инструменти може да бъде прекалено силна.

Ако изберете акумулаторно захранване, можете да се насладите на същите нива производителност при много по-малко вредно въздействие върху себе си.

Разбира се, захранването с батерии означава и нулеви емисии, което е по-добре за вас, вашата градина и планетата.

 

MULTI-TOOL ИНСТРУМЕНТА Е УМЕН ИЗБОР

И така, избирайки правилния градински Multi-tool, не само ще си спестите време, място и пари – помагате и на околната среда.

Технологията на батериите, разработена от EGO, ви гарантира по-добро представяне на многофункционалния ви инструмент в сравнение с бензиновите инструменти във всяко отношение.

Това означава, че можете да се сравнявате с мощността на бензиновите уреди, но с по- лесно обслужване, без неприятни изпарения и непоносим шум.

И, разбира се, акумулаторните инструменти водят до икономия на разходи.

crackthunder.com

fullwarezcracks.com

techiedownloads.com

usecrack.com

imagerocket.net

techbytecode.com

pspdev.org

takwin.info

in-kahoot.com

0
    0
    Количка
    Количката е празнаОбратно към магазина