EGO е водеща марка за градинска техника за работа на открито, известна с иновативните си и високоефективни продукти. Компанията е специализирана в производството на акумулаторни градински инструменти и се стреми да предоставя алтернатива на традиционното оборудване, задвижвано с бензин.

EGO е сравнително млада марка, основана през 1993 г., което не пречи на компанията да има забележителни постижения и редица награди в своята индустрия.

Преглед на историята:

 • Създаване: EGO е създадена през 1993 г. като производител на оборудване, специализиран в акумулаторните инструменти. Първоначално компанията се фокусира върху производството и проектирането на инструменти за няколко известни световни марки.
 • Развитие: През 2013 г. EGO взима важно стратегическо решение да разработи и пусне на пазара своя собствена марка акумулаторно оборудване за работа на открито. За свое име компанията избира EGO Power+. Това отбелязва промяна в бизнес модела, преминавайки от производител на оборудване към бранд, насочен към крайните потребители.
 • Пробив в технологията на батериите: EGO Power+ става известна с новаторското използване на технологията на литиево-йонните батерии в акумулаторните инструменти за работа на открито. Батериите предлагат мощност и производителност, които се конкурират с алтернативите, задвижвани с бензин, което води до по-голямо признание и популярност на марката.
 • Портфолио: EGO продължава да разширява продуктовата си линия, като представя широка гама от акумулаторни инструменти за различни приложения на открито. Това включва косачки за трева, тримери, верижни триони, въздушни метли, ножици за жив плет и др. Марката има за цел да предостави цялостно решение за любителите градинари и професионалистите, които търсят акумулаторни алтернативи на оборудването, задвижвано с бензин.
 • Признание от индустрията: Ангажиментът на EGO към иновациите и качеството донася на марката многобройни отличия и признание. Продуктите получават редица награди за своята производителност, иновативна технология и екологична устойчивост.
 • Глобален обхват: EGO Power+ има силно присъствие в Съединените щати и все по-сериозна дистрибуция по света, включително Канада, Европа, Австралия и Нова Зеландия.

Основните предимства на градинските инструменти EGO Power+:

 • Удобство при работа с акумулаторна батерия: Инструментите EGO Power+ се захранват с батерии, което премахва необходимостта от кабели и позволява по-голяма свобода на движение в градината.
 • Мощност и производителност: Въпреки че са захранвани от батерия, инструментите EGO Power+ осигуряват впечатляваща мощност и производителност, сравними с алтернативите, задвижвани с бензин. Те са проектирани така, че да се справят ефективно дори с трудни задачи.
 • Ниско ниво на шум и емисии: Инструментите EGO Power+ работят безшумно и не отделят никакви вредни емисии, което ги прави по-екологични и приятни за използване в сравнение с инструментите, задвижвани с бензин.
 • Една батерия за всички инструменти: Инструментите EGO Power+ използват универсална платформа за батериите, която позволява да бъде използвана една и съща батерия за всички инструменти, като по този начин се намалява необходимостта от голям брой батерии и зарядни устройства.
 • Дълъг живот на батерията: Батериите EGO Power+ имат удължено време на работа, благодарения на своята уникална технология, което позволява продължителна употреба без необходимост от често зареждане. Те имат и функция за бързо зареждане за бързо презареждане.
 • Лесна употреба: Тези инструменти са с ергономичен дизайн, леки и лесни за употреба, което намалява умората на потребителя и подобрява цялостния комфорт при продължителна употреба.
 • Дълготрайност и надеждност: Инструментите EGO Power+ са изработени от висококачествени материали и са проектирани да издържат на тежки външни условия. Те са известни със своята издръжливост и надеждност.
 • Широка гама от инструменти: EGO Power+ предлага широка гама от градински инструменти, включително косачки, тримери, верижни триони, въздушни метли, ножици за жив плет и други, които осигуряват възможности за различни нужди, свързани с градинарството и озеленяването.

Като цяло градинските инструменти на EGO Power+ осигуряват удобството на работата с акумулаторен инструмент, впечатляваща мощност, ниско ниво на шум, никакви вредни емисии, сменяеми батерии, лесна употреба, издръжливост и широка гама от инструменти, което ги прави популярен избор както сред любителите, така и сред професионалистите в градината.

URL List

0
  0
  Количка
  Количката е празнаОбратно към магазина