НАЙ-ПРОГРЕСИВНАТА ТЕХНОЛОГИЯ В ИНДУСТРИЯТА

Патентованата ни технология за литий-йонна батерия ARC включва иновативен дизайн, интелигентно управление на енергията, както и революционна технология за охлаждане осигуряващи невероятна мощност и работни показатели.

Научете повече

№1 ТЕХНОЛОГИЯ ЗА БЕЗКАБЕЛНИ ИНСТРУМЕНТИ

На база мощността, представянето, издръжливостта и цената платформата EGO се поставя на първо място сред акумулаторните инструменти от публикации на специалисти по озеленяване и такива изразяващи мнението на консуматори.

ИНОВАТИВНИЯ ДИЗАЙН ДАВА ПРЕДИМСТВО НА БАТЕРИИТЕ НА EGOPOWER+

Патентованата ни технология прави литиево-йонната батерия на EGOPOWER+ най-авангардната в тази индустрия.

КОНСТРУКЦИЯ УСТОЙЧИВА НА УДАР

Запечатаната и подсилена срещу удар конструкция на EGO защитава батериите при изпускане, както и от елементите – гарантирайки най-високо ниво на устойчивост и работни характеристики.

ИНТЕЛИГЕНТНО УПРАВЛЕНИЕ НА МОЩНОСТТА

Интелигентното управление на мощността на батерията на EGO позволява наблюдение над и оптимизация на всяка отделно клетка с цел осигуравяне на максимална мощност, показатели и време за работа.

ПРЕИМУЩЕСТВОТО НА 3Р

EGO е единствената батерия с високо напрежение, която използва 3-ти слой от паралелно свързани клетки. Тази инновативна “3P” конструкция позволява мощността да е равномерно разпределена между отделните редове, и по този начин батерията ни да се справи и при най-трудни условия, като осигури по-добро представяне.

АКТИВНО АБСОРБИРАНЕ НА ТОПЛИНАТА ЧРЕЗ ТЕХНОЛОГИЯТА KEEP COOL™

Всяка една клетка е обвита в уникален материал, който чрез химическо въздействие абсорбира топлината излъчвана от тази клетка. Този процес в комбинация с патентования дизайн на литиево-йонната ARC батерия на EGO, поддържа клетката в границите на оптималната температура, като едновременно удължава живота й.

ПО-ДОБРАТА ТЕХНОЛОГИЯ ДОСТАВЯ МОЩНОСТ ОТВЪД ОЧАКВАНОТО

ВСЯКА БАТЕРИЯ ПАСВА НА ВСЕКИ ИНСТРУМЕНТ

Удобството на универсалната батерия на EGO се състои в това, че може да използваш всеки размер батерия за който и да е от инструментите на EGO POWER+.

МОЩНОСТ И ПОКАЗАТЕЛИ КАТО С БЕНЗИН

При използването на най-авангардната технология на батерията, EGO машините показват или надхвърлят показателите на инструментите задвижвани от бензин – само че без шума, без смесването на масла и без вредните газове.

РАБОТИ ПО-ДЪЛГО, ЗАРЕЖДА СЕ ПО-БЪРЗО

Патентованата технология на EGO увеличава мощността и времето за работа. Времето за зареждане е кратко и може да възстанови енергията на батерията за някакви си 25 минути.

0
    0
    Количка
    Количката е празнаОбратно към магазина