Гаранция на инструменти за професионална употреба

Закупилите инструменти на EGO Power+, които ги използват за професионални нужди: дейности по поддръжка на градини, паркове и други зелени площи ще могат да използват гаранцията на производителя в съответствие с класа на закупения инструмент.

В продължение на периода на гаранцията от датата на първоначалната покупка на продуктите на EGO Power + имат гаранция срещу дефекти в материала или изработката в случаите, когато те се използват по предназначение от полу-професионални или професионални потребители, като тази гаранция не покрива случаите на отдаване под наем на оборудването.

EGO Power+ класифицира машините си в следните 3 категории:

Инструменти подходящи за домашно ползване в малки и средни градини

Инструменти подходящи за професионалист и за големи градини и зелени пространства

Инструменти подходящи за интензивна работа от професионалист и специалисти

УСЛОВИЯ НА ГАРАНЦИЯТА

 • Тази гаранция не ограничава правата на купувача, произтичащи от договора за продажба с дистрибутора или приложимите законови права.
 • Дефектният продукт ще бъде ремонтиран или заменен безплатно, ако се установи, че дефектите са причинени от лоши материали или производствена грешка.
 • Тази гаранция не покрива части или консумативи, които са обект на износване и увреждане в следствие на обичайна употреба.
 • Тази гаранция обхваща само дефекти, възникващи вследствие на нормална употреба и не покрива неизправности или нарушени функции, появили се в резултат на неправилна използване, злоупотреба (включително претоварване на продукта и прекомерно излагане на вода или дъжд), злополуки, пренебрегване или неправилен монтаж, поддръжка или съхранение.
 • Тази гаранция важи само за първоначалния купувач на дребно и не може да бъде прехвърлена.
 • Тази гаранция не покрива щетите, които са следствие от модификация, изменение на продукта или неоторизиран ремонт.
 • Рекламации по гаранцията трябва да се извършват в рамките на гаранционния срок. Инструмента трябва да се върне заедно с оригиналният документ доказващ покупката (където са обозначени датата на закупуване и описанието на продукта) на дистрибутора, от когото първоначално е закупено продукта. В случай, че това не е възможно, използвайте предоставените на този уебсайт данни, за да се свържете с упълномощения сервизен център на EGO Power +.
 • Дефектиралите батерии EGO Power + НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ТРАНСПОРТИРАТ ПОСРЕДСТВОМ КУРИЕРСКА ИЛИ ВЪНШНА ТРАНСПОРТНА ФИРМА, без предварително да се свържете с търговеца, от който са закупени.
 • Всички рекламации, различни от правото да се отстрани дефект, както е посочено в тази гаранция, са изключени. Гаранционният срок за оборудването не се удължава или подновява в резултат на поправка на оборудването, което се извършва.
0
  0
  Количка
  Количката е празнаОбратно към магазина