Гаранция на инструменти използвани за лична употреба

Гаранция на инструменти използвани за лична употреба

1.СТАНДАРТНА ГАРАНЦИЯ

Продуктите на EGO Power+ използвани за непрофесионални цели имат 2 години гаранция за машините, батериите и зарядните устройства валидна от датата на покупката. Гаранцията е за дефекти в материала или изработката в случаите, когато те се използват по предназначение от непрофесионалисти и за домашни цени (прочетете пълните условия по-долу).

Регистрирайте продуктите на тази страница и ще получите допълнително още 3 години удължена гаранция за машините и  1 година за батериите, които притежавате.

2.УДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ

Попълнете данните във формуляра за да получите удължена гаранция. След регистрацията ще получите имейл потвърждение за удължаване на гаранционния период.

3.УСЛОВИЯ НА ГАРАНЦИЯТА

 • Тази гаранция не ограничава правата на купувача, произтичащи от договора за продажба с дистрибутора или приложимите законови права.
 • Дефектният продукт ще бъде ремонтиран или заменен безплатно, ако се установи, че дефектите са причинени от лоши материали или производствена грешка.
 • Тази гаранция не покрива части или консумативи, които са обект на износване и увреждане в следствие на обичайна употреба.
 • Тази гаранция обхваща само дефекти, възникващи вследствие на нормална употреба и не покрива неизправности или нарушени функции, появили се в резултат на неправилна използване, злоупотреба (включително претоварване на продукта и прекомерно излагане на вода или дъжд), злополуки, пренебрегване или неправилен монтаж, поддръжка или съхранение.
 • Тази гаранция важи само за първоначалния купувач на дребно и не може да бъде прехвърлена.
 • Тази гаранция не покрива щетите, които са следствие от модификация, изменение на продукта или неоторизиран ремонт.
 • Рекламации по гаранцията трябва да се извършват в рамките на гаранционния срок. Инструмента трябва да се върне заедно с оригиналният документ доказващ покупката (където са обозначени датата на закупуване и описанието на продукта) на дистрибутора, от когото първоначално е закупено продукта. В случай, че това не е възможно, използвайте предоставените на този уебсайт данни, за да се свържете с упълномощения сервизен център на EGO Power +.
 • Дефектиралите батерии EGO Power + НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ТРАНСПОРТИРАТ ПОСРЕДСТВОМ КУРИЕРСКА ИЛИ ВЪНШНА ТРАНСПОРТНА ФИРМА, без предварително да се свържете с търговеца, от който са закупени.
 • Всички рекламации, различни от правото да се отстрани дефект, както е посочено в тази гаранция, са изключени. Гаранционният срок за оборудването не се удължава или подновява в резултат на поправка на оборудването, което се извършва.

0
  0
  Количка
  Количката е празнаОбратно към магазина